Het bestuur

Heeft u vragen over lidmaatschap en lessen: Bianca van Dijk: 06-53993866
Heeft u vragen over startkaart of lidmaatschap KNHS: Lianne Horstman: 06-48852454

 

Voorzitter:

Willem Eikelenboom
Secretaris:
Mijn naam is Bianca van Dijk-Groot Bramel. Sinds maart 2013 ben ik secretaris van de rijvereniging. Op mijn 8e ben ik begonnen met ponyrijden (op Silverspoor B pony) bij de RIK. Dit was in de tijd dat Jan Marsman nog instructeur was. Dat is dus al heel lang geleden. Vanaf mijn 18e moest ik de overstap maken naar de “paarden”. Ik heb het gelijk maar even goed aangepakt. Drie paarden zelf gefokt. Fokmerrie MC Coy heeft 1 dressuur paard Thaira, waarmee ik Z dressuur start en 2 springpaarden afgeleverd. Enzo wordt 4 jaar en is zadelmak. Ferrari wordt 3 jaar en moet nog zadelmak gemaakt worden. Met MC Coy (het beste paard van stal) ben ik M dressuur en M springen geweest. Zij geniet ondertussen van haar welverdiende pensioen.Zelf ben ik getrouwd met Joost. Samen hebben we zoon Jur. Helaas voor mij houden de beide heren niet van paarden. Ik ben net gestart bij een nieuwe werkgever n.l. als intercedent bij Globen Intervent BV.

Penningmeester: Marga ter Heide

 

Wedstrijdsecretariaat:
Even voorstellen! Mijn naam is Lianne Horstman, Op mijn 8ste ben ik begonnen met ponyrijden. Mijn eerste lessen waren op Tinka aan de longe bij de RIK. Nu jaren later rijd ik nog steeds met veel plezier bij de RIK. Vanaf 2009 verzorg ik het wedstrijdsecretariaat. Tevens ben ik samen met Marga contactpersoon voor onze  site.
Op het moment rijd ik 2 paarden, Varalina (Betsie) mijn merrie uit 2002 en D’Acolino (Dino) uit 2008 en zelfgefokte ruin. Deze staan op de pensionstal van mijn ouders net iets buiten Zwolle
Samen met Wander woon ik in het mooie Zwolle zuid daarnaast werk ik bij de Isala klinieken als verpleegkundige op de afdeling Gynaecologie/Urologie en als continentieverpleegkundige op de poli.

IMG_4183 6 Hier in functie met het concours, samen met Annemarie Mulder coördinator lessen

Algemeen bestuurslid: Mijn naam is Hans te Siepe en ik ben sinds 2015 algemeen bestuurslid van uw vereniging. Ik ben vroeger rijdend lid geweest van de vereniging zowel als pony ruiter als daarna ook op een paard. Toentertijd heb ik naast veel samengestelde wedstrijden, ook veel dressuur en spring wedstrijden gereden. Dan praat ik over de jaren vanaf 1967 tot eind jaren zeventig. De RIK draag ik nog altijd een warm hart toe, mede omdat Marjo, mijn vrouw, een heel actieve wedstrijd amazone is in de dressuur. En daarnaast de gezelligheid van de woensdagavondclub, die ik als belangrijke financiër van de RIK natuurlijk koester. Wat mij betreft, zijn alle heren die de RIK ook een warm hart toedragen van harte welkom vanaf 22.30 uur, elke woensdagavond.

Verder ben ik zelfstandig ondernemer en mijn bedrijf Brimos BV, producent van verkeersborden en verkeerssignalering is gevestigd in Hattem.

IMG_5584 Hans hier rechts

Algemeen bestuurslid: Jan van den Berg

Algemeen bestuurlid: Simone Eikelenboom

Algemeen bestuurslid: Thijmen van der Vegt

Zij zijn te bereiken via algemeen mailadres: secretariaatrik@gmail.com

  • Sponsoren

  • Facebook